Bilderna funkar igen

Nu du farfar och alla ni andra som har saknat mina bilder , vi har fått det att fungera igen nu och som plåster på såren kommer här några extra bilder som ni kan njuta av=)) kramar från Tyra
Jag busarjag med hårspänne

Host Host

God kväll mina vänner!
Vet att jag även denna gång varit dålig att uppdatera men det är nämligen så att jag har varit hostig i veckan och inte har gjort så mycket, det var först idag som jag blev bättre så vi åkte en sväng till IKEA för att inhandla lite nya saker till vårt badrum som nu äntligen är klart=) Imorgon ska vi nog åka på den där babysången det gillade både jag och min mamma,får se om jag inte blir värre i hostan i natt annars åker vi. Under veckan har jag fortsatt att smaka en massa jag har nu gått in på ärt puré men jag kan inte riktigt bestämma mig om jag tyckte om det... min mamma hoppas jag ska tycka om det eftersom halva frysen numera är halvfull av ärtpuré. Eftersom jag har varit så duktig med all mat och va lite krasslig i veckan så fick jag hallon&päron puré på gröten och det var VÄLDIGT gott. Just nu är kloclan 23.00 och jag är klarvaken och väntar på att mamma och pappa ska gå och lägga sig så att jag kan ligga i deras säng, jag har nämligen gjort de 2 nätter i rad nu och det är ju så mysigt, hoppas jag hamnar där inatt med.Tack och hej leverpastej Troll Tyra

Provar att stå lite=)Äter ärtor


Rulltårtan

Va ett tag sen nu men jag har haft fullt upp hela helgen då syrran hade kalas i lördags och det var fullt med folk hela dagen så i söndags pustade jag bara ut=) Och för tillfället är jag just nu som en liten rulltårta jag har verkligen kommit underfund med hur jag ska vända mig om så det enda jag gör när  jag ligger på rygg är att rulla över till mage. Jag fortsätter med mina smakportioner som vanligt nu har jag gått in på morot i några dagar och imorn blir det ärt puré. Och idag har mamma haft stor kok och har gjort majspure,palsternacka, harricor verts,kyckling gryta,och torskk med sås.Det ska bli spännande att smaka längtar kycklingen såg riktigt god ut! Go natt mina vänner Tyramyra

Torsdag

På torsdagen var vi och hälsade på mammas jobbarkompis som oxå är föräldrarledig med sin gustav och bor i bomhus. Det var roligt, gustav är född i Juni så det skiljer 3 månader mellan oss. Vi snackade med varandra och Gustav hade något roligt läte för sig det lät som han skällde på mig, minst sagt unikt läte=) på kvällen åkte vi hem till min storasyster som fyllde 7 år och grattade henne men vi ska ha ett eget kalas hemma hos oss på lördag jippi!!!

Babysång
Idag fredag har vi varit på babysång jag och min mamma, vi satt i en ring och det var cirka 20 mammor och bebisar där, max och emmi var där.Vi sjöng några låtar och några ramsor och sedan var det fika. Väldigt trevligt något som vi ska fortsätta med. Jag och max myste lite efter finns bilder på det.

När vi kom hem stannade jag med pappa hemma och min mamma åkte och hämtade syrran på stan och sedan åkte dem och handlade inför vår myskväll och inför de sista baket till syrrans kalas, mamma bakade och vi andra myste lite uppe sedan blev de tacos och lets dance vilket toppen kväll!! Min pappa busade lite med mig och l't mig prova hans keps...


Måndag

Jag har visst varit dålig på att uppdatera min blogg så håll tillgodo för här kommer mån,tis,ons i ett svep=) Imåndags var jag och träffade mina vänner max och emmi mamma jobbar med max mamma och har tidigare jobbat med emmis mamma, det var även en till bebis där som hette mira men henne fick jag aldrig någon bild på för hon hade gått hem när vi kom på att vi skulle knäppa kort. Vi hade roligt och jag och max försökte prata lite med varann men vi var lite dåligt synkade för när jag pratade med han så ville inte han prata med mig och när han sen försökte ta upp kontakten med mig spelade jag lite svårflörtad och sa ingenting tillbaka,fast jag tycker allt att max är rätt söt=) Emmi har lärt sig att greppa så hon satt mest och läste sin bok och tyckte den var mer spännande än mig...=) men nästa gång kanske vi alla tre kan snacka lite eller kanske sjunga för på fredag är det babysång som vi alla ska gå på det ska bli skoj!


På kvällen kom både min mormor och farmor hit och hälsade på, det var trevligt och mormor sov kvar för morfar var på nån kurs i göteborg så då passade mormor på att sova hos mig och det tycker jag är mysigt, somnar nästan alltid hos mormor.



Tisdag
I tisdags hade vi tänkt att åka till uppsala över dagen för att kika lite och kanske shoppa lite men vädret tillät inte det så vi blev hemma men gissa om min mamma blev glad när hon såg att det var halva rea priset på allt i name it butiken, vi åkte dit på stört och jag tror nästan att mamma blev shopping tokig men det var ju så mycket fint och det kostade ju så lite så det var väl lika bra att passa på, jag fick 4 nya bodies, en overall, 3 byxor så att jag har lite kläder att växa i.Här ser ni några av de fina kläder som jag fick.


Onsdag
I dag har det inte hänt så himla mycket jag var hemma med pappa hela förmiddagen när mamma var och shoppade och hämtade min syrra som skulle vara hos idag då hon var less på skolan hon hade med sig sin kompis Tilde och det var här och kollade på film och åkte tefat i backen utanför oss men nu har de åkt hem och jag har fått på mig pyjamas så de vill nog att jag skaa sova snart men det är tveksamt blir nog uppe ett tag till jag.

Bilder babysim



Äntligen har mamma fått bilduppläggning att fungera=)

En fullspäckad dag

Min dag har varit näst intill tokig vi började imorse med babysim och det var verkligen jätteskoj och det var så skönt i vattnet. Jag låg och flöt lite på magen först och mamma och pappa fick sjunga några låtar om vatten sen jäste jag lite på rygg... Som tur var kom jag i mina bikini byxor men det som var typsikt var att pappa hade ansvar för dem och när vi kom hem visade det sig att farsan glömt mina trosor på badhuset..typiskt men i morn ska jag och mamma på mamma träff i valbo så vi får väl gå in och fråga om nån vänlig själ lämnat in dem. Efter babysimmet åkte vi och mötte upp morfar och mormor på Ikea och käkade lunch med dem. när vi åkte hem i bilen var jag helt utslagen efterbadet och när vi kom hem somnade jag och min mamma en stund tills pappa väckte oss för att vi skulle till farfar och anki för att fira att farfar har fyllt 60 år, men han smet i väg till egypten så det var först nu vi kunde gratta han! Sen var det hem till den väntande gröten som jag gillade extra mycket idag.Och som ni vet haar jag liksom mamma varit lite lat med min magträning blir riktigt irriterad när de ska hålla på och lägga mig på magen och i ren strejk lägger jag mig platt på mage=) men så idag när jag låg på rygg så vet jag inte vad som hände helt plötsligt låg jag på mage, jag hade vänt mig alldeles själv hurra!! Sedan kom mammas kompis fia på besök...puh alt detta har jag hunnit med idag + att jag just nu håller på och dansar med min pappa, inte konstigt om jag sover bra inatt är helt slut... go natt alla vänner Tyra får lägga in bilder senare för de fungerar inte för tillfället

Hurra för Morfar



Igår fyllde min morfar 56 år så vi åkte till han för att gratulera hhonom, han var dock på hockey och kom hem sent så jag hade somnat när han väl kom hem men mamma och pappa var vakna och sjöng för honom när han kom hem och så fick han en fin bild av mig som han kan ha på sitt jobb så han hela tiden kan titta på mig. Idag åkte vi till valbo för att shoppa lite och min mamma fyndade lite kläder åt mig på rean som jag lägger ut lite bilder på sedan. Nu är jag hemma med min mamma för pappa är på hockey med min morbror danne. Vi ska få besök av mammas kusiner Amanda och emma och deras syskon Felicia och kasper och deras mamma Petra. Få se om mormor kommer in lite senare och väntar in morfar som även han är på hockey... Imorgon blir det babysim längtar... lägger väl ut lite bilder från det imorn.



Dags rapport

Hej på er alla! tänkte bara skriva en snabbis och berätta om min dag jag har fortsatt med min smakportioner och det fungerar bra det blev potatis och gröt igen sedan var mammas jobbarkompisar på besök och min indiska vän Ulrika. På förmiddagen var familjen ute och gick och sedan kom då besöket, när de hade gått hem gick mamma och lisa ut på promenad men då stannade jag inne och myste med min pappa.

Babysim

Japp som ni ser på bilderna  nedan så älskar jag att bada jag passar på så ofta jag kan i badkaret med mamma och pappa, så vi tänkte nu när jag väger över 4 kilo som är ett krav för babysim så ska vi prova på det på söndag det ska bli jätteroligt!  Fast de värsta är att nu när jag har gått upp lite så kanske mina bikini trosor är föör små, jag har nämligen fått ärva ett par speciella av molly så man slipper ha blöja .... får väl tränga på mig dem i värsta fall=))
För er som undrar såväger jag nu 5620 gram och är 60 lång, jag är ju fortfarande rätt liten men jag följer min kurva perfekt och det är ju de viktigaste.

mmm smakisar

Äntligen idag fick jag den där omtalade potatisen och det var juså gott jag blev helt till mig och tyckte att min mamma var lite sölig med att lassa in mat, på eftermiddagen fick jag även prova min nya majsgröt och den tyckte jag nog om ännu mer... De brukar även låta mig suga på en gurkstav det tycker jag är skönt för de kliar så i mitt tanndkött,de pratas om att jag kanske börjar få gaddar. Nu ska jag prova äta potatis och gröt några dagar och sen på fredag tänkte jag slå till med palsternacks puré som min mamma har gjort idag, såg även att hon gjorde ärtpuré och morotspuré och det ska bli spännande att smaka.

En alldeles egen blogg



Äntligen har jag efter påtryckningar från min vän Ebba nu fått en egen blogg där jag tänker berätta om min vardag så att min familj och mina vänner kan  följa mig och min utveckling. Här nedan ser ni bilder på mig och min mamma och pappa=)





,

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0