Lite av varje

Tänkte jag skulle visa lite vad som hänt senaste tiden, jag har gått och blivit helt vild så nu har kära mamma och pappa gått och köpt en inomhushjälm...men hallå de vill inte jag ha på mig, först när jag fick den på mig var den väl ok men sen blev jag galen och försökte ta av den men den satt fastknuten,åh va jag vart arg!!
tycker inte om hjälmen...

Jag har fått ett par nya skor vi har verkligen letat men det har inte funnits nå bra skor i min strorlek jag har 17-18 och min mamma ville att jag skulle ha kavat skor men de är för stora, till min och mammas lycka hittade vi ett par schyssta nike skor va tycks??
nya nike skor

Mina nya favorit sysslesättningar då jo de måste vara att nästan springa med min gåvagn( har ju visat bilder förr), klättra och ställa mig överallt, stå vid skötbordet och riva ur alla blöjor och servetter eller annat jag kommer åt. Jag har även hittat på stora spegeln i hallen där brukar jag numera stå och pussa mig själv=)



Jag har även lekt med arvid och med min hund, vi skulle även ha träffat mina kompisar men jag fick en läkartid istället så vi kunde kolla upp så jag är frisk nu och min sänka va nu helt normal och doktorn lyssnade på mina lungor och de lät bra så nu är jag frisk och kry och sover hela nätterna igen=) skönt! På fredag ska vi till carran och max och träffa hela gänget igen det ska bli så skoj va så längesen vi träffa dem nu
Lekt med hunden
Har även fått upp ögonen eller kanske smaken för annat än mammas matlådor, igår fick jag smaka först en klick smör( har tidigare haft de på smörgås) men nu fick jag en liten klick och gissa om jag ville ha mer sååå gott de var. Sedan fick jag smaka falukorv av pappa och ed var ju ännu bättre. Bäst av allt var nog dagens lunch som till mammas förvåning blev hennes nudelportion gud så gott med nudlar. så numera går jag under smeknamnet nudel sundberg=))

Puss puss från nudel


9 månader har gått....

Oj vad tiden rinner iväg, nu har jag varit ute i 9 månader och tänkt så mycket glädje jag har fört med mig=) Undrar egentligen vad min mamma och pappa gjorde innan jag kom det måste ha varit så tomt utan lilla mig, här kommer en liten snabbgenomgång av mina 9 månader kommer ni ihåg??
Känns konstigt att jag ligger i min mammas mage på den bilden, hur hamnade jag där egentligen... men tur var väl de att det var just jagg som hittade dit eller vad tycker ni?

Här har jag just kommit ut och fick träffa min mamma och pappa för första gången och sen fick jag ju träffa alla andra nära och kära oxå, va trevligt
nykläckt


Tänk att jag var så liten då och nu är jag en sån stor tjej som klättrar på allt, jag äter i stort sätt allt och jag sover näst intill som en vuxen ojojoj vilken tur mamma och pappa har haft och de brukar säga till mig att de är så lyckliga att jag kom till dem, de tycker jag om att höra och så får jag många pussar de gillar jag=)





Idag ska jag fira min 9 mänaders dag med pompa och ståt... nerå det blir väl vanlig mat och lite majskrokar antar jag som vanligt är sugen på de där med tårta och grädde men jag får hålla ut till min 1 års dag!


På min 1 års dag kanske jag ska se ut så här... var på ett kalas förr och så här såg de ut

Tack och hej från mig


RSS 2.0